Opština Srbobran: Glasanje za predloge projekata

Opština Srbobran osvojila je treće mesto u kategoriji malih opština u okviru takmičenja Uzmi račun i pobedi 2020 i nagradu od 20.000 evra za lokalna ulaganja po izboru građana.

U periodu od 06. do 28. maja 2021. građani su putem portala www.uzmiracun.rs glasali za najbolju od tri projektne ideje koje je predložila lokalna samouprava, a najveći broj glasova osvojio je projekat za izgradnju dečijeg igrališta (879 glasova).

Detaljnije o svim predloženim projektima pročitajte u nastavku.

835

Zamena kotlova u tri vrtića PU „Radost“

U vrtićima opštine Srbobran - „Snežana“, „Čuperak“ i „Pepeljuga“ kotlovi za grejanje su stari i dotrajali i potrebno ih je zameniti. Projektom je predviđeno da se postojeći kotlovi zamene novim, kondenzacionim gasnim kotlovima. 

Pročitaj vise
770

Izgradnja tri teretane na otvorenom

Na teritoriji Srbobrana postoji jedna improvizovana teretana na otvorenom koju su građani napravili na igralištu u Proleterskoj ulici na Vašarištu, ali je dotrajala i nebezbedna...

Pročitaj vise
879

Izgradnja dečijeg igrališta

Opština Srbobran ima veliki deficit broja igrališta u odnosu na broj mlađe populacije. Svež vazduh, fizička aktivnost i socijalizacija dece samo su neki od razloga zašto lokalna samouprava želi da postavi novo igralište u Kajmakčalanskoj ulici...

Pročitaj vise