06.06.2021.

Izvučeni dobitnici nagradne igre Uzmi račun i pobedi

Izvučeni dobitnici nagradne igre Uzmi račun i pobedi

U četvrtom izvlačenju novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu.

Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Goran Glišović iz Zemuna.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Milka Višnić iz Novih Banovaca, Marko Vukićević iz Beograda, Bratislav Milosavljević iz Beograda, Vuk Krulj iz Beograda i Milan Savić iz Uljme.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 3.457.597 pristiglih koverata, izvukla je glumica Vanja Nenadić.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz Narodne banke Srbije, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i predsednica Komisije Stanija Višekruna.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Nagradni fond ove godine u mnogome je veći nego prošle, s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje čak 16 stanova u Beogradu - 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi kao i 60 automobila "fijat 500L.